Björnbergsvägen 20

Björnbergsvägen 20

Slutpris

2 495 000 kr


Grisslehamn - Björnberget— Grisslehamn— Norrtälje

Björnbergsvägen 20


Slutpris
2 495 000 kr

Grisslehamn - Björnberget— Grisslehamn— Norrtälje

Charmigt fritidshus med gästhus och båtplats i Grisslehamn!

Det här charmiga fritidshuset på Björnbergsvägen 20, Grisslehamn är perfekt för dig som vill bo nära havet och naturen! Här finner du inte bara ett delvis nyrenoverat hus med 4 rum, varav 3 sovrum, storstuga, inglasad altan, toalett, duschrum med tvättmaskin, utan också ett helt separat, gästhus med ett sovrum, kök, storstuga och möjlighet att bygga en toalett. I samma hus ligger en fin snickeroa och förråd.
Här finns allt man kan önska sig för en avkopplande och trivsam livsstil. Huset har genomgått viss renovering som gör den modern och bekvämt, samtidigt som det gamla husets charm har bevarats. Stor och solig hörntomt med gräsytor och berg i dagen.
Den vackert belägna naturtomten har strålande solläge hela dagen. Här är det en typisk skärgårdsmiljö med tallar, berg och blåbärsris. Vid båthamnen finns möjlighet till båtplats. I området finns trevligt midsommarfirande vid dansbanan.

Egenborrad brunn med vintervatten. Tvåkammarbrunn.

Njut av de dagliga promenaderna längs havet och ta in den friska luften och det fantastiska landskapet. Grisslehamn är känt för sitt pittoreska utseende.
Från huset når man även enkelt sommaridyllen Grisslehamn ca 3 km bort med fiskehamn, fiskaffärer, ICA butik, restauranger, hotell SPA, Ålandsbåt, tennisbanor, padelbanor, seglarskola m.m. Ca 1,5 km till buss SL637 mot Stockholm och Norrtälje.


Låt oss visa dig runt, boka en visning nu och upptäck charmen i detta härliga fritidshus på Björnbergsvägen 20, Grisslehamn!


Boarea/biarea
54/2 kvm
Driftkostnad
11 335 kr/år
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björnbergsvägen såldes av oss 2024-05-21. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Björnbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.