Marmorgatan 1

Marmorgatan 1

Slutpris

4 075 000 kr


Södermalm— Stockholm

Marmorgatan 1


Slutpris
4 075 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad tvåa med balkong i sydväst läge!

Ni är hjärtligt välkomna till denna omsorgsfullt planerade och charmiga tvårummare om 53 kvadratmeter med en solig balkong. Lägenheten utmärks av en genomtänkt layout med generösa fönster ytor som fyller varje rum med ett underbart naturligt ljus. Generösa fönsterpartier sprider det behagliga ljuset genom varje rum och ger en känsla av rymd och öppenhet. Bevarade 50-talsdetaljer adderar en charmig touch till atmosfären och skapar en inbjudande känsla. Genom fönstren kan ni njuta av den vackra grönskan utanför och följa årstidernas skiftningar, med en behaglig känsla av avskildhet.

Belägen i Brf Marmorlunden, en stabil förening med äganderätt till marken och fullständigt genomförda större renoveringar. Föreningen har dolda tillgångar i form av hyresrätter till ett uppskattat värde på 65-75 mkr. Området är populärt och barnvänligt, med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda, samtidigt som det ligger på en lugn och avskild gata. Kommunikationer, Tantolunden med sina vackra grönområden och badbryggor runt Årstaviken, samt en mängd mysiga restauranger finns alla inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem. Varmt välkomna till visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 313 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marmorgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.